Wat vind ik van de Amazon Kindle Fire

Amazon is nog erger dan Apple

Na het kijken van deze video, weet ik genoeg. Amazon heeft deze tablet ontworpen om zoveel mogelijk eigen producten te verkopen. Heel de tablet is gebaseerd op hun store. Daarnaast hebben ze het zo makkelijk gemaakt om door te klikken naar de store, dat je bijna gaat denken dat het allemaal gratis is. Slim dus, maar niets voor mij. Mensen klagen vaak over hun vrijheid bij Apple, maar ik vind het met de Amazon Kindle 10x erger. Daarnaast zijn de specificaties ook niet super, ik zou ze omschrijven als gewoontjes. Menig Archos tablet heeft betere specificaties. En dan de prijs, 199 dollar is niet duur, maar eigenlijk betaal je dat als entree ticket voor de Amazon store. Het is net alsof Bol.com een eigen tablet uitbrengt, waar je vervolgens alleen dingen van Bol.com op kan kopen. Het positieve is wel dat er ook populaire apps te vinden zijn en dit zijn nog vaak gratis ook. Maar misschien komt het dat omdat ik sowieso geen fan ben van Amazon, maar ik vind dit zondegeld. Gelukkig hebben wij dan ook geen Amazon in Nederland, dus zullen maar weinig mensen de fout maken om deze tablet te kopen. Tot dus ver mijn mening, bekijk de video en oordeel zelf.

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter