Acer Iconia A200 officieel gelanceerd

Acer maakte afgelopen week de Acer Iconia A200 bekend

De Acer Iconia A200 zal het eerste kwartaal 2012 verkrijgbaar zijn. De tablet zal in een 8gb of 16gb versie op de markt verschijnen zonder 3g. De Acer Iconia wordt als ‘budget tablet’ neergezet naast de verwachtte A500 en A501. Echter krijgt de tablet eigenlijk de specificaties die de gemiddelde toptablet op dit moment van schrijven heeft. Hij krijgt een dual-qore 1Ghz processor van Nivdia Tegra 2. Bijzonder is dat Acer benoemt dat de tablet een update krijgt naar android 4.0 en dat deze in janauri 2012 begint. Wij zijn benieuwd, want wij verwachtte de eerste android 4.0 versie pas in februari 2012, dus laten we het hopen. De prijs van de A200 is nog niet bekend en uiteraard  is het nog niet bekend wanneer deze 10.1 inch tablet in Nederland verkrijgbaar is.

De tablet heeft toch wel een aantal voordelen ten opzichte van andere tablets op de markt. Hij heeft een MicroSD slot en een microUSB, maar ook een gewone USB aansluiting. Hierdoor is het mogelijk om extra geheugen in de tablet te stoppen en diverse apparaten aan de tablet te koppelen.

[ad]

 [box] [/box]

Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de prijs en de releasdatum, want scherp geprijsd is dit toch wel een interessante tablet.

bron:  Netbooknews

Labels:

Laat een reactie achter