Actie Archos G9 101: 8GB SD-kaart gratis

Paradigit heeft een aantrekkelijke Zaterdagknaller

Vandaag 10 december heeft Paradigit een leuke actie. Zij hebben de Archos G9 1010 tablet weer op voorraad en dat willen zij vieren ook. Alleen op 10 december krijgt iedereen die de tablet voor 299 euro besteld een gratis 8gb SD-kaartje cadeau. Dit is direct een mooie aanvulling op de 8gb opslaggeheugen van de tablet.

De Archos is de goedkoopste top tablet van dit moment. Het heeft eigenlijk alles aan boord wat een moderne android 3.2 tablet moet hebben (daarnaast komt de update naar android 4.0 in 2012). Het meest bijzondere van de tablet, naast zijn prijs, is de 3g-ready optie. Voor ongeveer 60 euro kan je een 3g-stick kopen van Archos waardoor de tablet ook op het 3g netwerk te gebruikken is, echter kunt u zelf bepalen als u dit wilt of niet. Mede daardoor is de prijs van de Archos G9 101 zo aantrekkelijk.

[box type=”info”] KLIK hier om de Archos G9 101 tablet te bestellen bij Paradigit + gratis 8gb SD-kaart[/box]

[ad]

Labels:, ,

Laat een reactie achter