Archos G9 101 Turbo (16gb) vanaf vandaag te koop in Nederland

De archos G9 Turbo met 16gb opslag is vanaf 17 december te koop in Nederland

Uit bronnen hebben wij vernomen dat de lang verwachtte Archos G9 101 Turbo op 17 december (ergens in de middag) te koop is in Nederland. Deze tablet is de beter versie van de normale Archos G9 101 tablet. Dit houdt in dat er onder andere een sneller processor in zit (1.2 Ghz ipv 1.0 Ghz). Deze tablet is zeker interessant omdat hij momenteel de goedkoopste 10.1 inch tablet is met deze specifcaties. Daarnaast is er al bevestigd dat deze tablet ook de update naar android 4.0 zal krijgen (hij is nu voorzien van android 3.2). Hieronder even snel een paar pluspunten van de tablet qua aansluitingen:

  • microUSB en USB
  • MicroSD
  • mini HDMI uitgang (1080p)
  • Wifi en Bluetooth
  • Optioneel 3G

De laatste is ook interessant want met een soort adapter kan je de tablet upgraden naar een 3g tablet. Je kan zelf beslissen of je deze adapter er bij koopt of niet. Hij kost zo rond de 60 euro.

Waar is de Archos G9 101 turbo te koop?

Voor zover wij momenteel weten is de Archos G9 101 turbo vanaf 17 december (in de middag) te koop bij Yorcom en Paradigit voor 349,00 euro. Vermoedelijk zullen de onderstaande webshops ook snel volgen. Zie hieronder het overzicht waar in ieder geval de Turbo word aangeboden online:

[box type=”info”] [table id=18 /][/box]

[ad]

Labels:,

Laat een reactie achter