Archos G9 met android 4.0 gespot

De eerste video van een Archos G9 tablet met android 4.0

Archos is kennelijk al vrij ver met programmeren van android 4.0 op hun G9 tablets. De verwachting was al dat deze 2de generatie Archos tablets de update zouden krijgen en na het kijken van de video, lijkt deze update toch redelijk dicht bij. Er is niet bekend gemaakt wanneer de update voor de Archos G9 tablets komt, maar ik vermoed dat zij toch bij de eerste tablets zitten die android 4.0 als standaard hebben. zeker omdat ze al zo ver zijn.  Zie de video hieronder

Archos G9 tablet kopen in Nederland?

De Archos G9 tablets zijn nog steeds slecht verkrijgbaar in Nederland. De 101 (10 inch versie) met 8 gb is wel te verkrijgen bij enkele webwinkels, zoals paradigit en Mycom. Maar bijvoorbeeld de Turbo versies zijn nog nergens gespot. Zie de lijst hieronder waar de tablets allemaal te koop of te bestellen zijn.

[learn_more caption=”Archos G9 tablet overzicht:”] [table id=18 /][/learn_more]

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter