Archos G9 Turbo voor de kerst, Android 4.0 begin 2012

De Archos G9 Turbo nog voor de kerst in de schappen

Dit is in ieder geval wat zij in een persbericht hebben gemeld. Echter staat er niet bij in welke landen dit zo zal zijn. De Archos G9 101 8gb is al te koop in Nederland, maar de Turbo versies laten op zich wachten. De Turbo versie heeft een hardschijf van 250 gb aan boord en een snellere processor. Archos maakte dus bekend dat deze versie nog voor de kerst op de markt is, zij maken daar wel de opmerking bij dat er veel vraag is en minder aanbod. Ik heb dus een sterk vermoeden dat het heel lastig gaat worden om zo’n tablet in handen te krijgen.

bron: arctablet

[ad]

De update naar android 4.0

Er was al bekend dat de Archos G9 tablet de update naar android 4.0 krijgen en nu is bekend geworden dat dit in het eerste kwartaal van 2012 zal zijn. Zie de preview in de video hieronder

[box] [/box]

bron: engadget

De plannen voor 2012 van Archos

De CEO van Archos heeft in een interview bekend gemaakt dat Archos in 2012 nog meer in petto heeft. Zij hebben grootse plannen op de tabletmarkt. Ik geloof dat Archos ongeveer 31 verschillende tablets op de markt heeft en daar zullen er dus nog meer bij komen. Zij hebben de volgende wensen voor volgend jaar:

  • Dunnere tablets, ze willen 7 millimeter dikke tablets gaan maken.
  • tablets met dock, zij willen een tablet gaan aanbieden zoals de Asus Transformer.
  • een robot, ter grote van een kind voor de huishoudelijke zaken voor een prijs tussen de 200 en 300 euro
  • intergratie in het huishouden, zij willen zich focussen op tablets in het huishouden. Dus als afstandbediening en automatisering van zaken in het huishouden.
Bron: arctablet
[ad]

Labels:

Laat een reactie achter