Asus Padfone in februari met Tegra 3 processor

Vorig jaar werd de Asus Padfone al geintroduceerd

Heel bizar is dat bijna een jaar na dato de smartphone/tablet nog steeds niet op de markt is. De Asus Padfone zou de eerste combinatie tussen een smartphone en tablet moeten worden. Zie de tablet als vergrootglas voor de smartphone. De smartphone is als het ware de hersenen van de tablet. De tablet kan je dus nooit gebruiken zonder de smartphone. Dit was in het kort de Padfone. Volgens Engadget gaat de Padfone eindelijk op de markt komen in februari 2012. Het bijzondere nieuws hieraan is dat hij met een Tegra 3 processor zal komen.  In feite zal de padfone dan dus de eerste smartphone zijn met deze processor. Wij zijn benieuwd of de Padfone na een jaar dan eindelijk op de markt komt, februari zullen we het weten. Toch blijf ik het een gaaf en innovatieve gedachte vinden, ik blijf toch geïnteresseerd voor deze tablet, maar ze moeten hem nu niet weer gaan uitstellen, want dan is het geduld echt op.

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter