De iPad 3 komt in Maart 2012, ik denk het niet

De geruchtenmolen over de iPad 3 draait hard

Vandaag lees ik op veel websites dat de iPad 3 er aan komt. Digitimes heeft op hun website wat gedropt en heel de wereld wil dit graag geloven. Zij beweren van bronnen te hebben vernomen dat de iPad 3 in maart 2012 komt en dat de productie begin 2012 van start gaat. Onder andere hebben zij deze conclusie omdat de producite van de iPad 2 word teruggeschroefd begin 2012 naar 4 a 5 miljoen. Wat ik overigens niet zo gek vind als je eind 2012 iets van 15 miljoen iPad’s 2 hebt gemaakt. Ik zou dit eerder uitleggen dat de kerstdagen voorbij zijn en er nou eenmaal minder elektronica word gekocht in januari en februari.

Het leuke bij Apple is dat niemand het weet en iedereen het denkt te weten of beweerd dat zij het weten en vervolgens krijgen we iets anders. Het grootste voorbeeld is de iPhone 4gs. Heel de wereld hoopte en verlangde naar de iPhone 5, iedereen wist het zeker, maar het werd de iPhone 4gs. Ditzelfde verwacht ik in maart 2012. Ik geloof wel dat achter ieder gerucht een kern van waarheid zit, maar die weet je meestal pas achteraf. Als  je het mij vraagt verwacht ik eerder een mini iPad in maart 2012 en de iPad 3 pas in het laaste kwartaal van dit jaar. Of zou in maart toch de iPhone 5 komen? 🙂

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter