een ware ‘run’ op de Asus Eee Pad Transformer

Vorige week had Asus een Cashback actie

Of het nou aan de cashback actie lag of aan wat anders, de Asus Eee Pad Transformers zijn nagenoeg nergens meer verkrijgbaar online. Vorige week kreeg je 50 euro terug bij de aankoop van de Asus Eee Pad Tranformer 16gb wi-fi only. Deze versie is dan ook nergens meer verkrijgbaar. Maar als je vervolgens naar de versie met de keyboard dock kijkt, zijn ook die versies overal uitverkocht. Er zijn bij de meeste tablets alleen nog 3g versie verkrijgbaar zonder dock. Hoe dit komt? Het zou meerdere oorzaken kunnen hebben. Ik kan mij zo voorstellen dat de consument graag een goede tablet wil voor de kerst en daarom nog massaal de tablet in slaat, maar het zou heel goed te maken kunnen hebben met de productie. De Asus Transformer Prime komt in Januari naar Nederland en mogelijk dat nu de restpartijen van de voorganger worden opgemaakt. Mocht dit laatste zo zijn, dan zou het voor ons, de consument, jammer zijn, want dan zal er weinig gestunt worden met de Transformer voor de kerst gezien de voorraden bij de winkels.

Mijn hoop was dat Asus ergens nog een magazijn vol had liggen met Transformers en dock’s waardoor zij nog van af moesten en dus mee konden stunten met de kerst en voordat de Prime komt, maar alles op de markt wijst er op dat de voorraden bijna op zijn en ik heb zo’n vermoeden dat deze niet aangevuld gaan worden en ‘men’ zal proberen de laatste versies die er nog liggen, te verkopen.

Kortom hier een overzicht wie de Transformer  verkopen, maar ik zeg daarbij er zijn er nog maar weinig die daadwerkelijk nog wat op voorraad hebben. De bovenste 3 hebben nog de grootste voorraad.

[ad]

[box] [table id=6 /][/box]

Labels:

Laat een reactie achter