Google komt in 2012 met Nexus tablet

Google topman ’teased’ de wereld met zijn uitspraak

De topman van Google, Eric Schmidt, deed vandaag tegen een Italiaanse krant een uitspraak dat Google bezig zou zijn  met het maken van een tablet. Verder vertelde hij hier weinig over, alleen dat deze tablet binnen 6 maanden op de markt zou komen. De verwachting is natuurlijk dat deze tablet in ieder geval het woord Nexus in zijn naam zal krijgen, omdat de Samsung Galaxy Nexus natuurlijk momenteel het pronkstuk is van Google voor android 4.0.

Echter verwacht ik niet dat Google binnen 6 maanden een tablet op de markt heeft. Ik denk eerder dat hij binnen 6 maanden word aangekondigd en op zijn vroegst eind 2012 op de markt zal zijn en misschien wel met het nieuwe besturingssysteem van android, genaamd Jellybean. Google wil namelijk altijd met zijn Nexus producten iets vernieuwends brengen en als zij over 6 maanden met een android 4.0 tablet komen, zal dit niets nieuws brengen. Tegen die tijd zullen er al meerdere tablets zijn die android 4.0 draaien.

Kortom heel goed nieuws, want ik ben er van overtuigd dat de Nexus tablets hoge kwaliteit zullen hebben en eindelijk een serieuze concurrent kunnen worden van de iPad 2.

[ad]

bron: engadget

Labels:

Laat een reactie achter