Infinity Blade II voor de iPad beschikbaar

Infinity Blade II het vervolg op de klassieker

Wij posten niet zo vaak iets over een game, maar deze is echte wel de moeite waard. Eigenlijk zou iedere iPad gebruiker Infinity Blade moeten hebben gespeeld. Deze Ifinity Blade II is grafisch het mooiste spel wat er nu op de iPad verkrijgbaar is. In de game moet je zwaardvechten, blocken, dogdge-en, kortom je voelt je een echte held. Het mooie aan de game is dat het een universele game is waardoor hij na aanschaf op de iPhone en op de iPad te spelen is. Het verhaal gaat verder waar het eerste deel was gebleven. Mocht je twijfelen om de game te kopen, bekijk de onderstaande video en laat je overtuigen.

[box type=”info”] Klik hier om Infinity Blade II (5,49 euro) te downloaden in de App Store[/box]

[ad]

[box] [/box]

Labels:,

Laat een reactie achter