gamen op de Asus Transformer Prime

Een demo van een aantal games op de Asus Transformer Prime

Netbooknews.com zette een video online waarop een aantal games de revue passeren. Er komen games uit alle genres langs zoals, Shootgun, Sprinkle, een vechtgame en een circusgame. Deze games zijn allemaal verbeterd voor de Tegra 3 processor die in de Asus Transformer Prime zit. Zo op het eerste oog zien de games er allemaal spectaculair, en snel uit. Leuk om naar te kijken maar ik zou ze liever zelf spelen…

[ad]

[box] [/box]

Labels:

Laat een reactie achter

myflixermyflixerwatchmovieshdwatchmovieshdhuratvhuratvmoviesjoymoviesjoyflixflowflixflowwatch tv shows online, The Continental: From the World of John Wick (2023) watch online, Avatar: The Way of Water (2022) watch online, swatchseries, Kandahar (2023) watch online, Our Flag Means Death (2022) watch online, free watch movies,