Oude spelletjes op de iPad van Jumbo

Jumbo spellen nu met accessoires te spelen op de iPad

Een aantal weken zie ik regelmatig de oude Holandsche spelletjes voorbij komen in de hitlijsten van de app store. Zoals Air Hockey, Ganzenbord, Slangen en Ladders en een hengelspelletje.  Hieronder heb ik de 4 video’s over deze games gezet. Het leuke van deze spelletjes is dat ze gratis te downloaden zijn. Daarnaast is het mogelijk om met kleine accessoires de spellen een extra dimensie te geven. Met het hengelspel kan je bijvoorbeeld met 3 hengeltjes gaan zitten vissen en met ganzenbord spelen met pionnen. Ik zou zeggen bekijk de video’s even. Het enige nadeel is dat de accessoires niet gratis zijn, die kosten rond de 11 euro. Mijn favoriet is Air Hockey met twee van die kleine hockeyschijven is dit spel zeer verslavend en zeker wanneer je tegen je grote broer speelt 🙂

[ad]

[box type=”info”]

Download de apps  in de app store:

Ganzenbord

Hengelspel

Air Hockey

Slangen en ladders

[/box]

[box type=”info”]

De accessoires zijn te koop bij Tabletstoday:

Ganzenbord

Hengeltjes

Air Hockey

Slangen en ladders

[/box]

De Video’s:

[box]

Fishing game for iPawn from Niels de Keizer on Vimeo.

[/box]

[box]

Game of Goose for iPawn from Niels de Keizer on Vimeo.

[/box]

[box]

Air Hockey for iPawn from Niels de Keizer on Vimeo.

[/box]

[box]

Snakes and Ladders for iPawn from Niels de Keizer on Vimeo.

[/box]

Labels:,

Laat een reactie achter