Playstand: een iPad stoel + houder voor kinderen

Deze iPad stand: Speciaal ontworpen voor kinderen

Deze accessoire voor de iPad is wel een hele bijzondere. Het is een stoelkruk met een iPadhouder er op. Deze stoel is van Brandsen en zij noemen het de PlayStand. Je kan deze stoel helemaal opklappen en hij is bedoeld voor kinderen van 2 tot 7 jaar. Uiteraard is het gemaakt om te verkomen dat de iPad beschadigd raakt terwijl de kinderen er mee spelen. Op zich lijkt het een goede oplossing, ik vraag me alleen af wat er gebeurd als de kids de Playstand om stoten. Hij is beschikt voor de iPad 1 en iPad 2

Hij is niet heel goedkoop voor 99,95 euro is hij te bestellen in de pre-order bij tabletstoday. De verwachting is dat hij in januari 2012 leverbaar is. Mocht je echt interesse hebben, hier onder nog wat foto’s en de kenmerken van de Playstand.

[ad]

[box]

Kenmerken Brandsen PlayStand
– Lichtgewicht 1 kg (dus makkelijk te verplaatsen)
– Zeer stabiel Hoogte verstelbaar
– 2 knikscharnieren met vergrendeling
– Houder is roteer en kantelbaar
– Geschikt voor ipad en ipad 2 met of zonder beschermhoes
– Voet voorzien van anti-glijdoppen

Specificaties van de Brandsen PlayStand
– Hoogte: 60 cm
– Breedte: 30 cm
– Leverbare kleuren: Geel, Rood, Zwart(poedercoat)
– Maximaal gewicht stoeltje: tot 25 kg
– Maximale lengte: 125 cm

[/box]

Labels:,

Laat een reactie achter

himovieshimovieswatch animewatch anime123moviesfree123moviesfreesoap2daysoap2dayaniwaveaniwavewatchmovieswatchmoviesflixtorflixtorsflixsflixsflixsflixsoaptodaysoaptodayanime Gate 2, anime Dead Mount Death Play, free anime streaming, watch anime,