Review video Android 4.0

Een video review over wat android 4.0 zo allemaal kan

PhoneArena maakte deze video en ik vond hem wel informatief. Daarnaast geeft het accent van de reviewer nog een grappig effect aan de review. In de video laten ze zien wat android 4.0 op de Nexus allemaal kan, maar laten ze ook wat minpunten zien, zoals de Gmail app die niet optimaal werkt of dat er bepaalde games niet speelbaar zijn op de Nexus met android 4.0. Daarnaast laten ze zien hoe soepel het multitasken is met android 4.0 en wat de nieuwe tweaks zijn. Hij is wel wat lang (13 min) maar wel de moeite waard om te kijken als je iets meer wilt weten over de werking van android 4.0

[ad]

[box] [/box]

In Nederland is de Samsung Galaxy Nexus inmiddels verkrijgbaar.

[learn_more caption=”Hier een overzicht waar de Nexus te koop is:”] [table id=38 /][/learn_more]

Labels:

Laat een reactie achter