Samsung Galaxy Nexus vanaf volgende week verkrijgbaar

De Samsung Galaxy Nexus vanaf 6 december verkrijgbaar

Oke, het is geen tablet, maar wel het eerste apparaat met android 4.0. Ik kan mijn voorstellen dat menig androidgebruiker ernstig op deze smartphone zit te wachten. Na veel geruchten te hebben gelezen op internet, blijkt dat deze smartphone vanaf 6 december in Nederland verkrijgbaar is. Zoals gezegd is de eerste smartphone met android 4.0. De verwachting is dat andere smartphones en tablets pas in 2012 met android 4.0 komen. Dus als je echt niet kan wachten en je bent toe aan een nieuwe telefoon is dit misschien een goede optie. Hieronder nog even kort een video met de eerste unboxing in Nederland van de Samsung Galaxy Nexus en daaronder het overzicht waar de Galaxy Nexus allemaal te koop is. Hij is overigens gratis verkrijgbaar bij verschillende abonnementen. Los kost het toestel ongeveer 550 euro.

[ad]

[box] [/box]

[box type=”info”] [table id=38 /][/box]

Labels:

Laat een reactie achter