Skitch app in samenwerking met Evernote

Met Skitch kan je foto’s voorzien van commentaar of vormen

Skitch is een nieuwe app waarmee je aandacht kan trekken op jouw foto’s. Je kan pijlen, vormen en tekst toevoegen aan je foto, vervolgens kan je hem delen of opslaan in de app Evernote. Het werkt uitstekend en is snel. Je kan er voor kiezen om een foto te maken en vervolgens deze direct te bewerken, maar je kan ook kiezen om een foto uit je gallerie te halen en deze te bewerken. Daarnaast kan je de app ook als whiteboard gebruiken.  Kortom dit is een kleine, zeer snelle en efficiënte app, die je gewoon op jouw tablet of smartphone moet hebben staan, zeker in combinatie met Evernote. Het mooie van alles is dat hij gratis te downloaden is.

De app is er momenteel alleen beschikbaar voor android en de Mac. De iOS versie komt er aan staat vermeld op hun website.

UPDATE: inmiddels ook te downloaden voor de iPad, klik hier

Bekijk nog even de korte video hieronder van Skitch

[box] [/box]

[ad]

[box type=”download”] Klik hier om de app te downloaden voor android[/box]

Labels:,

Laat een reactie achter