Update Facebook app iPad: Verschrikkelijk

De nieuwste update werkt niet naar behoren

Facebook en de iPad gaan niet samen, blijkt maar weer. Nadat wij heel heel lang hebben moeten wachten op de Facebook App is het eigenlijk nog steeds niets. Ik snap niet waarom Facebook zo’n slechte app op de markt brengt. Nou ben ik meeste positief ingesteld, maar na de laatste update lukt mij dat echt niet meer.

De laatste update van 18 december (versie 4.1) heeft de app niet beter gemaakt, maar alleen maar slechter. Na de update zijn er verschillende bugs die de app onwerkbaar maken. Ik zal ze hieronder even opsommen. Mijn advies is dus om de app niet up te daten en de oude versie te blijven gebruiken en maar ‘ even’ te wachten op de volgende update. Hier de opsomming:

[box]

  • Na iedere handeling moet je hopen dat hij er niet uit ‘klapt’ en je weer opnieuw kan opstarten
  • Je kan niet meer met 1 druk op de knop bepalen of je offline gaat op de chat
  • Je kan geen reacties onder foto’s meer ‘liken’
  • als je de menu bar opent kan je niet meer naar boven of beneden scrollen

[/box]

Kortom voor mij teveel ergenissen, waardoor ik de app even laat voor wat hij is. Echter zijn de alternatieven ook niet geweldig. Mypad is misschien momenteel de beste optie.

[ad]

Labels:,

Laat een reactie achter