video’s Medion LifeTab (Duits)

Bekijk de preview’s, unboxing video’s van de Medion LifeTab

De Medion LifeTab is inmiddels in Duitsland al te koop bij de Aldi. Dit is twee dagen voor de lancering in Nederland op 10 december. Op Youtube zijn dan ook direct verschillende video’s over de LifeTab verschenen. Helaas zijn de meest wel in het Duits. Ik hou daar persoonlijk niet zo van, maar voor degene die de Duitse taal wel aan kunnen, hier onder enkele preview video’s van Duits aard. Tevens heeft men geprobeerd om een Engelstalige unboxing video te maken, dit is niet supergoed gelukt 🙂 Maar voorlopig zijn dit wel de eerste live beelden van de Medion Lifetab. De Android 3.2 tablet van de Aldi, met goede specificaties. D

Mocht u het gemist hebben Medion heeft bevestigd dat de Medin LifeTab de update naar android 4.0 gaat krijgen.  

Hier de Video’s:

[ad]

de ‘engelstalige’ unboxing video

[box] [/box]

De Duitse preview video’s:

[box] [/box]

[box] [/box]

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter