Visueel handboek iPad voor senioren

Handig voor senioren en mensen met weinig digitale kennis

Er is nu een handboek voor de iPad te koop waarin men door middel van afbeeldingen laat zien hoe je bepaalde handelingen op uw iPad doet. Ik denk dat dit ook een leuke accessoire is om cadeau te geven aan uw vader of moeder (of stiekem voor uzelf). Het handboek heeft 250 bladzijden en behandeld onder andere deze onderwerpen:

[box]

– bediening van de iPad

– verbinding maken met Wi-Fi en 3G-netwerk

– surfen en mailen

– apps voor allerlei toepassingen gebruiken

– apps downloaden in de App Store

– foto, video en muziek

[/box]

 

[box type=”info”]  Het handboek is te bestellen bij: Tabletstoday [/box]

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter

flixtorflixtorhuratvhuratvmyflixermyflixeraniwaveaniwavefmoviesfmoviesseriesonlineseriesonlinewatchserieswatchseriesyeahmoviesyeahmovieswatchseriesfreewatchseriesfreewatchmovieswatchmoviesprimewire, A Taste of Love (2024), Yu Yu Hakusho (2023), watch movies online, watch free movies,