Wil je nog een Asus Transformer 16gb kopen voor de kerst?

De Asus Transformer 16gb is weer verkrijbaar

Bij verschillende webshops is de Asus Eee Pad Transformer 16gb weer verkrijgbaar, echter wel een beperkt aantal. Zie het overzicht hieronder waar hij te koop is. De Asus Eee Pad Transformer 16 gb met dock is voor zover ik kon ontdekken alleen maar bij yorcom verkrijgbaar en de 16gb zonder dock bij verschillende webshops.

Cashback actie van asus

De Cashback actie van Asus geldt nog steeds. Bij aankoop van een Asus Transformer 16 gb met of zonder dock krijg je 50 euro cashback van Asus. Zie hier hun website voor de voorwaarden. Dat betekent dat u de Transformer 16gb voor ongeveer 330 euro kan krijgen en met dock kost hij zo rond de 430 euro. De cashback actie geld tot en met 24 december. Dit lijkt mij de ideale tablet voor de kerst! Maargoed, zoals ik al zei wees er snel bij want de voorraad is beperkt en het gaat hard, volgens onze bronnen.

[box] [table id=6 /][/box]

[ad]

Labels:,

Laat een reactie achter