CES 2012 schema events en de apps

Op 8, 9 en 10 januari wordt de CES 2012 gehouden in Las Vegas

en dat is een belangrijke beurs in gadgetworld. Op deze beurs worden altijd de nieuwste gadgets en producten onthuld, behalve die van Apple, want die staat niet op deze beurs. Er wordt al weer weken gespeculeerd wat er allemaal op de CES 2012 gepresteneerd zal worden. Het leuke hier aan vind ik de spanning, want er zijn maar weinig mensen die echt weten wat er allemaal getoond gaat worden. In ieder geval hieronder het overzicht van de Keynotes/ events die gehouden worden. Op dit schema kan je in ieder geval zien wie er allemaal spreekt en wanneer zij dit doen, uiteraard staat er niet bij waar ze het echt over gaan hebben.  Onder het schema heb ik twee links gezet om de CES 2012 app te kunnen downloaden. Hij is beschikbaar voor android en iOS. In de app zitten genoeg functies waar wij, als niet-bezoekers, niets aan hebben, maar mocht er wat veranderen qua events zal je dit ook als eerste in de apps kunnen lezen en daarom zijn ze toch wel interessant.

[ad]

[box]klik hier om de CES 2012 app te downloaden voor android[/box]

[box]Klik hier om de CES 2012 app te downloaden voor de iPad[/box]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter