De opvolger van de Asus Transformer Prime aangekondigd

De Asus Transformer Prime plus gepresenteerd op de CES 2012

Dit is wel heel bizar. De Asus Transformer Prime is nog geen week gelanceerd in Nederland en zijn opvolger (de Prime + noem ik hem even voor het gemak) word al getoond en zal in het tweede kwartaal van dit jaar in Amerika uitkomen. Enkele maanden daarna zal hij dan in Nederland verschijnen, verwacht ik. Echter voor de mensen die net een Asus Transformer Prime hebben gekocht is dit wel heel zuur. Aan de andere kant je kan wel blijven wachten op de juiste/ beste tablet allertijden, maar dan blijf je wachten. De innovatie op dit gebied is helaas snel, maar dit vind ik wel heel snel. Men denkt dat dit een snelle reactie van Asus is op de Acer Iconia A700 en op de problemen rondom de GPS van de huidige Prime.

Wat kan hij dan beter dan de huidige Asus Transformer Prime?

De Prime + krijgt een updat naar een resolutie van 1920 x 1200. Daarnaast hebben ze door aanpassing in het design ervoor gezorgd dat er een beter GPS, Wifi en Bluetooth prestatie kan worden geleverd en de front camera is van 1.2 megapixel naar 2 mp gegaan. Hij zal verkrijgbaar zijn in de 32gb en 64gb versie Hij moet tussen de 599 dollar en 699 dollar gaan kosten. Het enige voordeel voor de bezitter van de huidige Transformer Prime is dat het keyboard dock wel past op de nieuwe Prime +.

Al met al vind ik dit niet zo’n handige zet van Asus. Veel mensen zullen in de war zijn en niet weten wat zij nu moeten kopen, daarnaast zullen ook veel bezitters van de huidige Prime niet heel blij zijn met dit nieuws.

[ad]

bron: TheVerge en Engadget

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

MangaFireMangaFireupmoviesupmovieswatchfreemovieswatchfreemovieshuratvhuratvflixhqflixhqgogoanimegogoanimesoaptodaysoaptodayhdtodaytvhdtodaytvflixtorflixtorwatchserieshdwatchserieshdfree movies online, watch movies online, gomovies, The Covenant (2023), No Hard Feelings (2023),