Foto app voor android tablets: BeFunky

BeFunky heeft veel keuze om jouw foto’s te bewerken

Befunky is misschien geen photoshop, maar de gratis app heeft toch behoorlijk leuke functies. Zo heb je bijvoorbeeld 25 filters tot je beschikking. Dit varieert van sepia, tot Lomofilters en pencilfilters. Daarnaast kan je de gebruikelijke bewerkingen doen op je foto’s zoals knippen, helderheid in stellen, contrast enzovoort enzovoort. Tot slot bied de app ook nog 17 gratis frames voor je foto’s en de mogelijkheid om de foto op te slaan of direct te delen. Kortom stiekem ben ik best wel fan van deze app. Hij kan welliswaar niet zoveel als de webapplicatie maar toch leuk voor op android tablet.  Je hebt trouwens ook een android smartphone app, die is wel iets minder uitgebreid, maar ook de moeite waard om op je telefoon te zetten.

Befunky.com is een van de gratis website voor fotobewerking en ik vind het werkelijk fantastisch, binnen een paar klikken maak je van een foto een hippe Lomo-foto of bewerk je hem met een van de andere filters. De mogelijkheden lijken wel oneindig en nog gratis ook. Oke, je kan ook een Premium account nemen, maar dat heb je eigenlijk niet nodig met zoveel gratis opties. Mijn advies zou zijn, ga het eens uitproberen en raak verliefd!

[ad]

Ik geef deze app  5 tabletjes — Must have!

[box] klik hier om Befunky photo editor voor tablet te downloaden gratis op de market [/box]

[box] Klik hier om Befunky photo editor voor android smartphones te downloaden gratis op de market [/box]

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter