UPDATE: GPS test van de Transformer Prime

PhoneArena maakte een video over de GPS ontvangst van de Asus Transformer Prime

Bekijk de onderstaande video eens van PhoneArena over het GPS ontvangst van de Asus Transformer Prime. Zij hebben binnenshuis de Prime getest en vergeleken met de smartphone RAZR van Motorola. De eerste vraag die het gelijk bij mij oproept is waarom met een smartphone? het is toch een tablet vergelijk hem dan met een andere tablet, want dat kan je eigenlijk niet met elkaar vergelijken. Ik had graag gezien dat zij hem met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy tab 10.1 zouden vergelijken.

Wat ik verder in de test vind opvallen dat het de Asus Prime in ieder geval lukt 11 satelieten te vinden en nog te ontvangen ook, weliswaar zijn de scores niet zo hoog, maar dat vind ik niet raar als je ver van een raam binnenshuis een test doet.  Als ik heel eerlijk ben valt het resultaat van deze test mij niet tegen. Is al het geklaag wat wij horen dan toch onterecht? Oordeel zelf.

Daarnaast nog nieuws over de bootloader, deze komt in februari heeft Asus bevestigd. En hier nog even een link naar de Benchmarkttest voor de Asus Transformer Prime. De conclusie uit deze test is: Hij is snel. Maar dat wisten we al 🙂 Bijvoorbeeld 2x zo snel als de Samsung Galaxy Note

[ad]

[box] [/box]

UPDATE:

Ook notebooknews maakte een video over de GPS ontvangst van de Asus Transformer Prime. Ze maakte wel de vergelijking met twee andere tablets, de Samsung Galaxy tab 10.1 en de Sony tablet S. In de video is te zien dat de Transformer Prime heel lang doet over het vinden van satelieten vergeleken bij de andere twee tablets, maar uiteindelijk vind hij ze wel na een paar minuten.  Bekijk deze video zelf.

[ad]

[box] [/box]

Waar kan je de Asus Transformer Prime kopen?

[box] [table id=40 /] [/box]

bron: PhoneArena

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter