Lenovo IdeaPad K2 mooie quad-core tablet

Lenovo toonde hun nieuwst tablet de IdeaPad K2 op de CES 2012

Er waren eerder al foto’s gelekt van deze tablet. Echter heeft Engadget op de CES 2012 nu kraakheldere foto’s kunnen schieten van de tabet. De Lenovo IdeaPad K2 heeft de orginele naam: LePad 2010 in China en is gericht op de zakelijke markt. Meestal betekent dit laatste bij een tablet dat hij duur is/word. De IdeaPad komt met de Tegra 3 processor, een 10.1 inch, resolutie 1,920 x 1,200, IPS display, 8 megapixel camera en twee speakers. Die speakers noemt Lenovo “Super Surround Speaker (3S)”. Over prijs, datum of verder specificaties is nog niets bekend. Engadget heeft ook nog even een quickvideo geschoten, die heb ik hier onder gezet.

[ad]

[box] [/box]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter