Programma gemist nu ook voor Windows Phone

Een programma gemist op de publieke omroep?

Geen probleem, ook niet meer als je een windows phone hebt. Vanaf versie 7.5 kan jij de app TV programma gemist downloaden. Op je gemak de serie terug kijken op je phone. Je hebt diversen rublieken waar je uit kan kiezen om jouw keuze makkelijker te maken. Nagenoeg de meeste programma’s zijn terug te kijken. Er zijn nog wel wat problemen met het afkijken via 3G en af en toe de kwaliteit van het beeld. De layout is zoals u gewend bent van Windows Phone’s.

Omdat Windows apps opkomend zijn, zijn wij bij digimind.nl van plan om ook de beste apps te zoeken voor Windows. Zeker met Windows 8 in het voorruitzicht. Bekijk dus vanaf nu ook digimind.nl voor de beste windows phone apps.

[ad]

[box] klik hier om TV Programma gemist gratis te downloaden voor Windows phone 7.5[/box]

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter