Review: Samsung Galaxy tab 8.9

De tussenmaat wel of niet kopen?

Momenteel heeft Samsung in nagenoeg iedere inch wel een tablet in op de markt of in de maak. Hierdoor kan ik mij voorstellen dat de juiste keuze maken lastig word. Ik heb in de video hieronder een korte review gemaakt over de Samsung Galaxy tab 8.9.  De video is misschien niet van de beste kwaliteit, maar ik doe mijn best en hij is al beter dan mijn eerste review 🙂  De Samsung Galaxy tab 8.9 doet hetzelfde als zijn grote broer de Samsung Galaxy tab 10.1 maar dan net iets kleiner.  Ik heb het kleinere beeldscherm niet als negatief ervaren. Er zijn wel wat nadelen aan een kleiner beeldscherm bij bijvoorbeeld het tikken van langere teksten. Het voordeel is weer dat deze tablet lichter is dan een 10.1 inch. Maar waar het eigenlijk op neer komt is dat de grote van je scherm een persoonelijke/ gevoels kwestie is. Mijn advies is dus als je een Samsung Galaxy tab zou willen kopen: ‘Ga even naar de winkel en voel welke maat jou het lekkerst in de hand ligt.”   Zie mijn video hieronder.

[ad]

[box] [/box]

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons