Review video Acer Iconia A200

Een duidelijke review video over de nieuwste Acer Iconia tablet

Vandeweek verscheen de Acer Iconia A200 in de webwinkels in Nederland. Op zich geen bijzondere tablet, maar wel een degelijke met de juiste aansluitingen (behalve HDMI) misschien toch het overwegen waard om te kopen. Ik zelf zou wachten op het vlaggenschip van Acer, namelijk de Iconia A700 deze tablet word in april verwacht. De A200 heeft de ‘oude’ Tegra 2 dualcore processor aan boord en dat is het grote verschil met de Iconia A510 en A700 die er aankomen. Zie hieronder de video van phoneArena. Duidelijk en close-up. Het meest interessante? Dat Acer hun ring hebben toegevoegd aan de software. Deze ring is een soort snelkoppelingsring op de ‘lockscreen’ en als Popup screen. Bekijk het in de video.

[ad]

Waar is de Acer Iconia A200 te koop?

[box][table id=42 /][/box]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter