Vertrektijden informatie app voor de iPad

Vraag actuele vertrektijden op via jouw iPad

Als je een echte treinreiziger bent en in het bezit van een iPad bent, is het misschien handig om deze app te kopen in de App Store. Met deze app kan je de actuele vertrektijden checken op ieder station van Nederland. Ik zie het voor me: als je in de stoptrein naar Rotterdam zit en je hebt vertraging dan check je snel even je app en je weet welke aansluiting je nog kan halen. Uiteraard moet je dan wel in een trein zitten met Wifi of 3g op je tablet hebben. De app ziet er in ieder geval mooi en overzichtelijk uit. In 1 oogopslag kan je de treinen zien die je wil zien. Daarnaast geeft hij een klein kaartje weer waar er eventueel vertragingen zijn en hij geeft de actuele storingen aan.  Ik heb nog niet in ‘reallife’ kunnen testen of de actuele vertrektijden op de iPad ook daadwerkelijk kloppen op het station.

Wat ik wel graag in de app gezien had, is dat je ook direct je treinreis kan plannen en op kan slaan, zodat je een melding zou krijgen als er problemen zijn op jouw traject. Helaas is dit niet mogelijk, wat ik wel een minpunt vind. Wie weet een goede optie voor de makers bij een update.

[box]Klik hier om Infomaps te downloaden (1,59 euro) voor de iPad [/box]

Ik geef deze app 3 tabletjes

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

watch animewatch animehurawatchhurawatchmyflixermyflixersoap2daysoap2dayfmoviesfmoviesMangaFireMangaFirehuramovieshuramovieslookmovielookmovieprimewireprimewirewatchseriesonlinewatchseriesonlinewatchseriesonline, streaming tv shows free, watch tv shows online, My Adventures with Superman (2023), watch movies online,