zelf android 4.0 instaleren op de Samsung Galaxy tab 10.1

De Officiele update naar android 4.0 komt waarschijnlijk (pas) in April

Laat ik beginnen met zeggen dat het voor je eigen risco is om deze ROM op je Samsung Galaxy tab 10.1 te zetten. Ik informeer alleen dat het mogelijk is en waar je kan vinden hoe. Netbooknews maakt een video waarin hij stapsgewijs uitlegt hoe je Ice Cream Sandwich op jouw Galaxy tab 10.1 krijgt. Met deze ROM schijnt alles te werken behalve de camera. Als je de video bekijkt lijkt het vrij simpel om te doen en gaat het allemaal heel snel. Maar ik u zeker aanraden als u weinig ervaring heeft met het rooten van android apparaten om het niet te doen. Er zit welliswaar een versie android 3.2 bij het pakketje wat je moet downloaden, maar er hoeft maar iets fout te gaan en je hebt een probleem, een niet bruikbare Samsung Galaxy tab 10. bijvoorbeeld. Mocht u zich er toch aan wagen, maar sowieso een backup van alles. Voor degene die er ervaring mee hebben: Succes! en veel plezier. Bekijk de video hieronder en onder de video heeft men de links naar de pakketje gezet, zodat je die makkelijk kan downloaden.

[ad]

 

voor meer informatie: XDA forums

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter