10 euro korting op iTunes tegoedkaarten

Krijg 10 euro korting op iTunes Giftcards

iCentre geeft tot aan Valentijnsdag korting op itunes gift cards. Als je 2x een giftcard van 25 euro koopt dan krijg je deze voor 40 euro in plaats van 50 euro. Daarnaast krijg je de kaarten thuis gestuurd zonder verzendkosten. Op zich een leuke actie.

Wat moet je er voor doen?

Niet zoveel, je moet iCentre ‘liken’ op facebook en vervolgens kan je de kaarten bestellen. Maximaal 4 per facebook-fan. De actie loopt van 9 februari 2012 t/m 14 februari.

[box] Ga naar iCentre voor meer informatie en om de kaarten te bestellen [/box]

[box]

Actievoorwaarden:

  • De genoemde aanbieding is alleen van toepassing op de door iCentre geselecteerde standaard iTunes €25 kaart;
  • Maximaal vier iTunes €25 kaarten te bestellen per iCentre Facebook-fan;
  • De actie geldt exclusief voor Facebook-fans van iCentre;
  • Deze actie geldt in alle iCentre-winkels, op de Facebook-pagina van iCentre en op www.icentre.nl, van donderdag 9 t/m dinsdag 14 februari 2012, indien voorradig en zolang de voorraad strekt;
  • Geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen;
  • Druk- en zetfouten voorbehouden;
  • iCentre behoudt zich het recht voor de activiteit zonder vroegtijdige kennisgeving te beëindigen.
[/box]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons