Asus teaser video’s voor de MWC 2012

Asus ‘pest’ ons met een aantal videoteasers op hun facebook

Volgende week is de MWC 2012 in Barcelona en Asus gaat daar grootst uitpakken met de Asus Padfone en de Asus Transformer TF700t. Deze tablets hadden we al gezien op de CES 2012, maar nu worden ze daadwerkelijk gepresenteerd. De Padfone kwamen we een jaar geleden al tegen op de CES 2011, maar het lijkt er op dat hij nu daadwerkelijk gaat komen. De eerst teaser lijkt op de Padfone te duiden. op de CES 2012 werd namelijk verteld dat deze tablet en smartphone ook in combinatie met de Keyboard dock van de eerst Transformer te gebruiken zal zijn. Echter werd dit later weer veranderd en nu lijkt het zo te zijn dat de Padfone ook in combinatie met de keyboard dock van de Transformer Prime te gebruiken zal zijn. 1 + 1 + 1 dus.

De tweede video gaat om de Transformer TF700t. Twee keer zo leuk omdat de resolutie twee keer zo groot is, wordt er bedoeld in deze video. Wat het allemaal daadwerkelijke gaat worden weten we over een klein weekje

[ad]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter