Blackberry Playbook 2.0 is het wat?

Zie de videoreview hieronder en oordeel zelf

Voor een tablet die momenteel te krijgen is voor 200 euro is het misschien toch een idee om eens naar een Playbook van RiM te kijken. Met de nieuwe OS Playbook 2.0 is het in ieder geval een stuk verbeterd. Er zitten nu eindelijk opties op die er eigenlijk vanaf het begin al op hadden moeten zitten vind ik, zoals email en kalender. De grootste verandering is natuurlijk dat het nu mogelijk is om android apps af te spelen op de Playbook. Dit vergroot wel zijn waarde vind ik.  De video van PhoneArena is duidelijk en niet zo heel lang. Binnen 7 minuten weet je wat er veranderd is met Playbook OS 2.0

[ad]

Waar kan je de Playbook van RiM kopen?

[table id=10 /]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter