Couverts app voor iOS en Android

Couverts bekend van de reclame nu ook voor android

De Couverts app voor de iPhone (ook te gebruiken op de iPad) is er inmiddels al een tijdje, maar hij is nu ook beschikbaar voor android. Ik heb de app getest en ik moet zeggen dat het snel is. Je kan echt binnen enkele minuten een reservering voor jouw favorieten restaurant afronden. Uiteraard moet het restaurant wel aangesloten zijn bij Couverts, want anders vind je hem niet. Ik heb even een quickview video gemaakt, zie hier onder. De app werkt op GPS, maar je kan ook gewoon een plaatsnaam of de naam van het restuarant invullen. (video is opgenomen op de iPad)

De app doet wat hij moet doen en snel, dit doet hij op iOS maar tegenwoordig ook op android. Je kan wel zien dat de android versie na de iOS app is gekomen, want niet alle functies van android werken, zoals de menuknop bijvoorbeeld. De WP7 gebruikers moeten nog even wachten. Ik geef de app dan ook 5 tabletjes van de 5.

5 tabletjes van de 5

[box] klik hier om Couverts te downloaden voor android (gratis)[/box]

[box] Klik hier om Couverts te downloaden voor iOS (gratis)[/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter