Files, flitsers en Windows Phone 7

Er zijn verschillende apps voor verkeer op de Windows Marketplace verkrijgbaar

Ik gebruik momenteel twee app om op de hoogte te blijven over files en flitsers. De eerste app, Het verkeer, kost 1,99 euro, maar dat vind ik hem zeker de moeite waard. Je kan hem ook gratis proberen, maar dan heb je de opties niet waar ik hem juist voor gebruik. Ik gebruik hem om een live tile te maken op mijn startscherm, waar ik de flitsers en files op zie verschijnen. Daarnaast kan je instellen dat als je op je tile drukt je gelijk naar het flitser of file overzicht gaat. Je kan hem tijdens het rijden ook op verkeerskaart zetten, waardoor je via GPS precies ziet waar je rijd en waar de ‘problemen’ zich voor doen. Wat helemaal top zou zijn is natuurlijk dat dit gekoppeld zou kunnen worden aan Nokia Rijden, zodat je deze apps niet naast elkaar hoeft te gebruiken.

[box] Klik hier om Het Verkeer te downloaden voor WP7 voor 1,99 euro[/box]

De tweede app die ik gebruik is Files & flitsers. Een hele simpel, eenvoudig snelle app. Deze app gebruik ik als ik met laatste slok van mijn koffie neem voordat ik in de auto stap. Even snel checken welke files en filtsers er zijn op de weg en gaan!

 

[box] Klik hier om Files & Flitsers te downloaden voor WP7 gratis[/box]

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter