foto’s Samsung Galaxy Note 10.1

De Galaxy Note 10.1 getoond

Samsung zette alvast mooie foto’s van de nieuwste tablet op hun facebook. Zie hieronder de foto’s. Op de foto’s is uiteraard de S-pen zichtbaar, maar waar deze in de tablet kan worden geschoven wordt niet duidelijk op de foto’s. Verder zien we een strak design wat we op zich inmiddels gewend zijn van Samsung. Opvallend verschil met de rest is dat het lijkt als af er twee stereoboxen direct aan de zijkant van het display zitten in landscape mode. Nog heel even wachten en we zien de eerste hands-on video’s op de MWC 2012. Update: deze zijn inmiddels te zien op Engadget. Ik zeg 1 ding: Vette vingers! De tablet zou het tweede kwartaal verkrijgbaar moeten zijn en de prijs is nog niet bekend.

[ad]

UPDATE:

check de hands-on video van pocketline

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter