Goede zakelijke deal voor een Samsung Galaxy tab 10.1 (reclame)

Op zoek naar een goede zakelijke deal waar je een tablet bij krijgt?

Zakelijkvoordelig.nl heeft deze week (tot en met 13 februari) een leuke zakelijke deal voor ZZP-ers en andere kleine ondernemers.  Namelijke 2 keer SAMSUNG GALAXY Y S5360 METALLIC GREY + SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 3G (P7500) BLACK. Dit kost je eenmalig 50 euro en daarnaast is deze aktie in combinatie 2 x Vodafone OndernemersBundel Web 35.00.

Al met al een leuke actie als je een bedrijf aan het opstarten bent met jouw partner en graag een tablet wil voor bijvoorbeeld het geven van presentaties bij klanten. De Samsung Galaxy Y is natuurlijk geen creme de la creme, maar als je nog geen smartphone gebruiker bent is dit in ieder geval een begin + je krijgt er nog een tablet bij ook.

[box] Klik hier om naar zakelijkvoordelig te gaan en dit product te bekijken [/box]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

anixanixflixtorflixtoranimesugeanimesugewatchserieswatchserieswatchfreemovieswatchfreemoviesmyflixermyflixerfavmoviesfavmoviesseriesonlineseriesonlinebflixbflixflixwaveflixwavewatch series online free, American Nightmare (2024), watch movies online, watch tv shows online, hey movies,