Internet browser alternatief voor WP7

Next browser is een alternatief voor WP7

Next browser is een andere internet browser dan de standaard Internet Explorer Mobile die er op de meeste smartphone met Windows phone 7 zit.  Ik vind hem in ieder geval sneller dan de IE, want dit vind ik soms toch weleens traag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tabbladen vast te maken aan het startscherm en kan je sowieso tot 8 tabbladen openen. Uiteraard kan je bookmarks aan maken, maar je hebt geen mogelijkheid om deze te importeren of exporteren. De geschiedenis functie is wel handig, hiermee zie je in 1 oog op slag jouw laatste pakweg 25 bezochten pagina’s, die je snel weer kan bezoeken of je kan de geschiedenis wissen.

De Next browser is gratis te proberen, maar dan krijg je wel reclame, met alle functies. Als je reclameloos wil zal je 1,49 euro neer moeten leggen.

[box] Klik hier om Next Browser te downloaden op de Windows Marketplace (1,49 euro) [/box]

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter