iPad 3 accessoires nu al te pre-orderen?

Inmiddels zijn de eerste iPad 3 accessoires al te koop?

Op tabletstoday.nl zag ik ineens een case staan voor de iPad 3. Deze case is van SwitchEasy en komt in vier kleuren, zwart, grijs, rood en brown. Ik was enigzins verbaasd, want niemand weet nog hoe de iPad 3 eruit gaat zien en SwitchEasy heeft er al een case voor gemaakt. De case kost 49,95 euro en is te pre-ordenen.  De foto’s van de case onthullen overigens weinig van de ‘iPad 3’. We zien in ieder geval de volumeknoppen aan de zijkant en de hardware knopen aan de bovenkant.

[box]

Update: op de pagina van Switchcase zelf (klik hier) zie ik hetzelfde plaatje staan bij de canvas case voor de iPad 2

[/box]

Ik heb even navraag gedaan bij tabletstoday.nl of deze gegevens juist zijn. Zodra ik antwoord terug krijg zal ik het hier plaatsen.

Hun antwoord: 

SwitchEasy heeft deze iPad 3 case aangekondigd en wij hebben al een pre order lopen.

De getoonde foto’s zijn van de iPad 2 variant van dezelfde case, maar dit artikel betreft een iPad 3 product.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter