iPad 3 mogelijk eerst week van Maart gepresenteerd

De iPad 3 komt mogelijk toch in Maart

Het lijkt er op dat ik toch ongelijk gekrijgen en dat de iPad 3 of in ieder geval de opvolger van de iPad 2 in maart gepresenteerd zal worden. Dit alles volgens insiders van AllthingsD. Of de informatie betrouwbaar is weet je nooit. Het enige feit wat we over de iPad 3 kunnen vertellen is dat Apple nog geen uitnodigingen voor een event in Februari of Maart heeft verzonden. Het is echt wachten tot dat Apple dit gaat doen. Uiteraard heeft AllthingsD bij Apple geverifieerd wat er waar was van die gerucht. En inderdaad zoals Apple altijd doet, zij geven geen commentaar op speculaties en geruchten.

Theverge maakte deze week bekend dat zij van bronnen hebben vernomen dat de nieuwe iPad 3 geen quad-core processor zal hebben. Dit is wel ineens een enorme domper voor veel mensen, want men had toch minimaal een quad-core processor verwacht. De iPad 3 zou voorzien zijn van een snelle dual-core processor, wel zou de iPad uitgerust zijn met een 2048×1536 Retina Display.Het leukste van alles vind ik dat er dan weer zo’n vaag fotootje van de achterkant van de iPad te zien is, zie hier onder.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter