“iPad 3 op 23 maart te koop in Duitsland” ?

Hij moet nog geintroduceerd worden, maar ‘men’ beweerd de releasedatum al te weten

de Duitse website iFun.de beweert dat zij van betrouwebare bronnen hebben vernomen dat de iPad 3 op 23 maart in Duitland gelanceerd zal gaan worden. Het grappige is dat zij hierbij zeggen dat we voor de zekerheid nog wel even 7 maart moeten afwachten. 7 maart is namelijk de dag dat Apple hun nieuwste tablet zal gaan aankondigen. Het leukste hiervan is dan weer, dat Apple dit nooit heeft bevestigd, maar dat wij, het internet, die hebben bepaald. Maargoed er zal uiteraard een kern van waarheid in zitten en ik vermoed dan ook dat er op 7 maart wel wat gaat gebeuren. Of ik het bericht van iFun geloof? ….. nog niet… 🙂 Als hun speculatie gebaseerd is op 1 bron, is dit voor mij iets te weinig om daar conclusies uit te trekken.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons