Kom meer te weten over Windows 8 on Arm (video)

Microsoft maakte de onderstaande video over Windows on Arm

Het was inmiddels bij de meeste mensen wel bekend dat Microsoft met twee varianten Windows 8 gaat komen. De Windows 8 voor x68 processoren (lees de normale desktop versie) en Windows on Arm (lees voor tablets, smartphones en sommige laptops). Het grote verschil tussen deze twee varianten is dat op WOM (Winows on Arm) niet alle software gebruikt kan worden die op x68. Echter zoals in de video hieronder ook wordt gezegd, de belangrijkste Windows desktop software zoals Word, Excell, email, calenders allemaal wel. Alle WOM apps kunnen wel op Windows 8 gedraaid worden. Dit schept wel wat onduidelijkheid en ik hoop de Microsoft hier nog wat aan gaat doen.

In de video hieronder zie je wel wat meer over Windows on Arm. Leuk om naar te kijken, ik sta dan ook te poppelen om met WOM aan de slag te gaan. Microsoft maakte eerder al bekend (en ook in deze video) dat de eerste Beta versie einde februari te downloaden is onder de naam Consumer Preview Windows 8.

[ad]

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter