Layout veranderen van je android apparaat

Met Go Launcher EX is dit een eitje

Met de app Go Launcher EX voor android kan je jouw startscherm(en) en layout aanpassen van jouw android apparaat. Nou zie ik dit iemand met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Nexus of de Asus transformer Prime niet zo snel doen, maar als je nog een smartphone of tablet hebt die android 2.X of 3.X draait is het misschien wel een interessante app. Deze app vervangt de normale layout van android, terwijl deze wel benaderbaar blijft (druk op de homeknop en je kan switchen) Vervolgens kan je allerlei andere widgets instellen, apps in folders plaatsten, heb je meer ‘vaste icons’ onder aan je scherm en kan je met 1 druk op de knop alle ‘running apps’ stoppen.

Deze app is wel een app waar je wat tijd in moet stoppen, maar je kan hiermee wel jouw android apparaat veel meer inrichten naar jouw smaak. Er zijn tal van opties. Je kan bijvoorbeeld ook de tekst onder een icoon aanpassen en zelf het icoon zelf kan je aanpassen met een icoon uit de app of een foto van je zelf. Als je nog een uurtje over hebt op zondagmiddag is dit zeker de moeite waard om allemaal te proberen, zeker als jouw toestel/tablet nog even moet wachten op de update naar android 4.0. Het nadeel van deze app is dat je sommige widget weer apart moet downloaden en dat er zoveel opties zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet (voor zover dat het een nadeel is). Daarnaast heb ik ook het idee dat deze app toch meer batterijduur op slokt dan zonder, maar je kan met de app wel weer snel al jouw apps afsluiten die op de achtergrond meespelen.

Ik geef deze app 4 van de 5 tablets.

[box] Klik hier om de Go launcher EX te downloaden voor android (gratis)[/box]

[ad]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter