Mama appels App, herkenbaar en leuk om even mee te spelen

Mama Appelsap nu ook op je android

Mama Appelsap is inmiddels een begrip in Nederland. In het kort gezegd: Nederlandse woorden verstaan in een Engelstalige hit. Klinkt suf, maar het  is herkenbaar en lachen.Na een half uurtje ben je het wel weer zat, maar toch leuk voor op het toilet of in de kantine tussen de saaie collega’s. De app is een soundboard met verschillende leuke ‘mama appelsapjes’ die je zelf nog als ringtone of als notificatie-geluidje kan in stellen. Het zijn er wel meer dan 50 verschillende. Leuke app om even met te rotzooien, verder heeft hij uiteraard geen enkele meerwaarde, maar dat is ook niet de bedoeling.

[box] Klik hier om Mama Appels App gratis te downloaden voor android [/box]

ik geef deze app voor het vermaak 2 tabletjes

[ad]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter