Nieuwe Asus Transformer gespot in China

De Asus Transformer TF300T is zijn naam

In China is een Asus Transformer opgedoken die wij nog niet eerder gezien hadden. Uiteraard schept dit direct weer een hoop verwarring, want wat en wie  is dit? Als je naar de productnaam kijkt is het lastig om daar daadwerkelijk iets uit te halen. De 1ste generatie heet de TF101 en de Transformer Prime TF201. De nieuwste Prime heet TF700. Dus waar moeten we dan de TF300 plaatsen? Er tussen in. De Asus Prime werd gezien als de opvolger van de eerste generatie Transformers en de TF700 als de opvolger daarvan. Ik ga er dus vanuit dat deze tablet net zoiets als de Acer Iconia A200 word, een soort tussenmodel budget (meestal niet qua prijs). Kort gezegd een nieuwe tablet met oudere specificaties maar met nieuwe looks. Welke naam hij gaat krijgen in de ‘volksmond’ is nog niet bekend, maar ik vind de Transformer Prime Mini wel wat.  Het interessantste aan de foto’s is dat de achterzijde roodachtig is, wieweet zijn er wel mogelijkheden om jouw favorieten kleur als achterkant te bestellen.

[ad]

Asus op de MWC 2012

Overigens was dit eigenlijk wel te verwachten, want Asus heeft al aangekondigd op de MWC 2012 de Padfone te presenteren een een nieuwe Transformer. Wij gingen er met zijn alle vanuit dat dit de Asus Transformer Prime TF700 zou zijn, maar dit kan dus weleens de TF300 worden. Nog iets leuks is dat de Padfone in een nieuws jasje is gestopt. Het model wat we tot nu toe zagen was eigenlijk het model van een jaar geleden. Ik verwacht dat de frisse look geen fysieke buttons heeft en dunner zal zijn dan het eerste design. Als je goed op de uitnodiging hieronder kijkt, laten ze precies niet de plekken zien waar de knoppen zouden moeten zitten en ik vind dat de smartphone wat dunner lijkt.

[ad]

bronnen: Asus en Lilliputing

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter