Nokia drive 2.0 preview

De update naar Nokia drive 2.0 komt er aan

De update laat nog even op zich wachten, maar zal vermoedelijk binnen 2 maanden worden uitgerold. In de video hieronder kan je alvast zien wat er is veranderd. Ik moet zeggen dat ik enthousiast word als ik de video hieronder kijk. Met Nokia drive 2.0 is het mogelijk om volledig offline de navigatie te gebruiken. Dit is natuurlijk ideaal om hoge telefonrekeningen te voorkomen en de TomTom kan nu definitief de deur uit. In de video legt mijn precies uit wat de voordelen en nadelen van offline navigatie zijn.

Daarnaast is het Dashboard wat aangepast, je ziet niet een snelheidslimit staan en hoe lang je nog onderweg ben naar jouw bestemming. Daarnaast is het mogelijk om jouw vaste adressen nu op te slaan in de geschiedenis, zodat je niet iedere keer het adres opnieuw hoeft in te tikken. Als je een adres wilt zoeken, kan dit ook offline trouwens. Ik laat jullie weten wanneer de update is uitgerold.

[ad]

bron: Pocketnow

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons