Nokia Transport Beta is te proberen

Nokia Transport Beta is ook in Nederland te gebruiken

Met Nokia Transport kan jouw metrorit snel bepalen via de app. De app rekent snel uit hoe lang je ergens over doet en wat de vertraging is. Daarnaast geeft hij aan hoe je moet lopen vanaf je lokatie naar de metro en is de mogelijkheid om dit weer te geven op Nokia kaarten. Dit is Nokia Transport in een notendop. Bekijk de onderstaande video even ter informatie.

Ik heb zelf inmiddels via mijn Nokia account de Beta binnengehaald en hij staat op mijn Nokia Lumia 800. Dit was wel de eerste app die crashte op mijn Nokia, maar dat is hem vergeven het is immers een Beta.  Hij geeft de routes goed aan en geeft ook een alternatieve route als die er is. Ik zelf was in de veronderstelling dat ook de tram en trein werden meegenomen in de app, maar dat is dus (nog) niet het geval. Wie weet in de toekomst wel, voorlopig is het alleen de metro. Ik heb de app in Rotterdam getest en daar werkte hij goed en herkende hij alle metrolijnen, echter herkent hij nog geen tijdschema’s waardoor het kennelijk ook niet mogelijk is om de routes vast te pinnen aan het startscherm.  Ik kijk in ieder geval uit naar de volledige versie, waarin ook alle vervoersmiddelen worden meegenomen.

klik hier om de Nokia Transport Beta te downloaden

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter