Oplossing voor het wisselen tussen 2 schermen (Padfone)

Asus liet video maken over hun Dynamic Display technologie in de Padfone

De video van techinstyle.tv laat niet in alle detail zien hoe dit proces werkt, maar geeft aan de Asus hier hard aan gewerkt heeft en geprobeerd heeft het optimale te halen uit de samenwerking tussen de Padfone en het Padstaton. Doordat beide een verschillend formaat display hebben moest hier een oplossing voor worden bedacht. Met de komst van android 4.0 is dit mogeljk geworden door de Dynamic Display Technologie, Bekijk de video hieronder als je iets meer wil weten.

[ad]

Daarnaast maakte Asus een video over hoe zij de Padfone geïntegreerd zien in het dagelijks leven. Vermakkelijk om even te kijken, lekker zoet vooral op het einde.  Wat voor mij wat raar blijft overkomen is het bellen met een pen… en dan nog in de metro ook…

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter