Paradigit heeft a.s. zaterdag iPad 2 actie

Paradigit doet mysterieus over hun iPad 2 actie

Vandaag kreeg ik een mail in mijn mailbox waarin Paradigit een iPad 2 actie aankondigd voor a.s. zaterdag 25 februari. Het zou gaan om de modellen: 16gb zwart en wit Wifi en de 32gb zwart Wifi. Het zouden spectaculaire aanbiedingen moeten worden, maar zij hebben er geen prijzen bij gezet. Je zult naar de winkel moeten gaan om de actuele prijs te vragen. Daarnaast geld de actie alleen in de winkels, dus niet in de webshop. En uiteraard vermelden zij er nog bij OP=OP. Mocht jij nog een iPad 2 willen kopen, terwijl de iPad 3/ iPad 2S er aan komt dan is dit misschien wel jouw kans om er eentje voor minder te kopen.

Ik ben zeer benieuwd naar de actuele prijzen a.s. zaterdag, maar ik verwacht toch niet meer dan 20 euro korting eigenlijk, maar we zullen het zien. Mocht jij bij de Paradigit bij jouw in de buurt zijn geweest, laat het ons even weten wat de prijs was.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter